BOS Reclame verder als bureau Peppr

Wij zijn bureau Peppr, smaakmakers in creatieve communicatie. Een nieuwe naam, maar er gaat een bak aan ervaring achter schuil. Sinds 1976 werken we aan de mooiste en sterkste (visuele) communicatie-uitingen. Met trots hebben we lange tijd de naam van de oprichter Bos aangehouden in onze bedrijfsnaam, maar nu is het tijd om een volgende stap te zetten. 

 

Waarom bureau Peppr? We bouwen graag krachtige merken. Of ze nu nieuw zijn of al lange tijd bestaan, elk merk kan af en toe een oppepper gebruiken; een smaakmaker die het sterke merk ook sterk houdt. Bovendien houden we van de ambacht van visuele, fysieke reclame. We kennen onze weg online uitstekend, en schrikken niet terug voor een digitale campagne, maar we worden ook nog altijd blij van een mooie uiting op papier. Ook daar staat Peppr voor.

 

Dus de naam verandert, maar we blijven het flexibele en kleinschalige full service bureau dat groots werk levert en altijd op zoek gaat naar een creatieve en effectieve oplossing op maat. Vanaf nu met nog meer smaak.

Team Peppr, onthulling met confetti

Ons team bij de feestelijke onthulling van het nieuwe logo. v.l.n.r. Björn Paul, Theo Huitema, Naomi Hoekstra, Aline Streefkerk en eigenaar Christiaan Streefkerk